Financieel voordeel en optimale service

Als samenwerkend kantoor kunt u bij De Financiële Toekomst Planners rekenen op diverse voordelen, zowel op financieel als op servicegebied. Schakelt u ons in voor het uitbreiden van een financieringsportefeuille, dan ontvangt u van ons optimale begeleiding én een aantrekkelijke beloning. Bovendien hebben onze medewerkers jarenlange ervaring op het gebied van financiële dienstverlening. Hierdoor bent u gegarandeerd van een snelle verwerking van de kredietaanvragen.

Wist u dat een kredietportefeuille een vaste inkomstenbron is. De waarde van de doorlopende provisie kan wel oplopen tot 24-30x de maandprovisie.

Beheren van uw bestaande kredietportefeuille:

Als wij uw bestaande portefeuille administratief beheren, dan levert u dat in de toekomst meer provisie op. En doordat wij gezamenlijk inkopen kunnen wij u meer provisie bieden. Een win-win-situatie!

Meer informatie

Wilt u weten wat De Financiële Toekomst Planners voor u kan betekenen? Of wilt u een vrijblijvend gesprek over de samenwerkingsmogelijkheden? Neem contact met ons op via telefoonnummer 078 -674 4300. U kunt ook direct een account aanvragen.

Geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen?